Tour de France 2022

Tour de France 2022

Hermed en opdatering på ”Verdens største vinevent – Tour de France 2022”, som skulle havde været en stor vin-event, med mange store smagsoplevelser.

Der har været mange forhindringer og bump undervejs, forbundet med denne vin-event, hvilket har gjort, at vi må aflyse alle reklameret tiltag.

Planen var at vi skulle have smagt på kvalitetsvine fra de områder Tour-karavanen kommer gennem eller forbi – i alt 21 etaper og dermed altså 21 vinsmagninger.

Vores vinprojekt var/er ikke bæredygtig, så en aflysning var ikke en svær beslutning.

Alle de ressourcer som er brugt på denne vinevent, er ikke spildt, for den viden vi har opnået, betyder også, at vores viden inden for kvalitetsvine, ikke er blevet mindre.

Jeg havde udvalgt 6-7 vine til hver vin-etape, dvs. over 130 forskellige vine fra Danmark, Frankrig, England, Belgien, Luxembourg og Schweiz.

Jeg vil gerne takke alle jer, som har bakket os op, i forberedelserne til denne vinevent. Vi vil især takke de vinimportører, som har været hjælpsomme og forstående for vores beslutning.

Aflysningen af vores vin-event, har ingen betydning for vores samarbejde fremadrettet.

Derfor vil vi også gerne dele vores nye viden med alle, så hvis I ønsker nye smagsoplevelser, fra en af Tour de France-etaperne, stiller vi gerne op.

Håber I alle passer god på jeres selv og får en god sommer.

Poul Erik Bermann
29. juni 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet udkommer cirka én gang hver måned og er gratis at modtage. Det indeholder en række tips og råd til vin, samt baggrundsartikler fra vinens verden.