Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Priser

Alle priser på Raadtilvin.dk er inklusiv moms. Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer, afgiftsændringer, fejl i priserne på hjemmesiden, udsolgte varer samt udefrakommende forhold, der har indflydelse på priser og levering.

Betaling og sikkerhed

Når du betaler med kreditkort hos Raadtilvin.dk benyttes en SSL-Gateway (Secure Socket Layer), som krypterer dine kortoplysninger. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Aldersgrænse ved køb

Du skal være fyldt 18 år for at handle vin på Raadtilvin.dk, øvrige køb har ingen aldersgrænse.

Ordrebekræftelse

Når ordren er gennemført på hjemmesiden afsendes en ordrebekræftelse til din e-mail.

Fragt og levering

Ved køb af vin til virtuelle vinsmagninger leveres ordren af et eksternt firma, som angivet i produktbeskrivelsen. Fragten er inkluderet i prisen og fremgår ikke seperat. Raadtilvin.dk tager fuld ansvar for at ordren bliver leveret, og reklamationer kan sendes til info@raadtilvin.dk.

Fortrydelse af køb

Hos Raadtilvin.dk kan du dog fortryde dit køb i op til 14 dage efter modtagelse, såfremt flaskerne er uåbnede. Varen skal returneres i væsentlig samme stand som ved modtagelse. Vælger du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk altid at angive ordre- og fakturanummer på pakken og kontakte Raadtilvin.dk før afsendelse.

Vi refunderer beløbet, der modsvarer det antal flasker, vi har modtaget retur.

Reklamation

Når du handler på Raadtilvin.dk har du 6 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten kan dog være begrænset til varens naturlige holdbarhed, der kan være under 6 måneder.

Såfremt du finder eventuelle fejl eller mangler ved en levering fra Raadtilvin.dk, bedes du kontakte os på mail info@raadtilvin.dk, så vi hurtigst muligt får løst situationen på en tilfredsstillende måde.

Dine personoplysninger

For at gennemføre køb, har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Raadtilvin.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige hos Raadtilvin.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Raadtilvin.dk videregives ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Raadtilvin.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Raadtilvin.dk via e-mail info@raadtilvin.dk.

Ved køb af virtuelle vinsmagninger accepterer du, at dine oplysninger deles med den konkrete leverandør af vin. Oplysningerne deles dog kun med levering for øje, og pågældende leverandør har ikke ret benytte dine oplysninger til andet end levering.

Når du handler på Raadtilvin.dk accepterer du, at vi efterfølgende har mulighed for at kontakte dig på mail i markedsføringsmæssigt øjemed. Du kan til enhver tid frabede dig at modtage mails fra os.