Vinsmagninger

Vinsmagninger

Vinsmagninger for alle størrelser af grupper med Poul Erik Bermann og Rådtilvin.dk.

Vi kan sammensætte den vinsmagning I ønsker – både for virksomheder og private. Vi har et stort netværk af vinimportører i Danmark, hvilket betyder, at vi har adgang til vin fra hele verden. Vores vinsmagninger har ikke til formål, at vi skal sælge vin efterfølgende – derfor er vores vinsmagninger altid objektive og vi siger vores ærlige mening om alle vinene.

Gennem 25 år har Poul Erik Bermann holdt flere hundrede af spændende vinsmagninger, for virksomheder, vinklubber, private vinarrangementer, kunstforeninger og offentlige vinsmagninger. Det vil derfor være en meget erfaren vinekspert, som vil stå for jeres vinsmagning.

Vores vinsmagninger har det formål, at det skal være gode vine, man skal blive klogere på de forskellige smagsnoter og ikke mindst lære sine egne smagsopfattelser, at kende.

En vinsmagning skal også være informativ og foregår i øjenhøjde, for alle har ret til at lære noget om vin. Vores tilgang er, at alle har ret, fordi det er ens egen smagsløg, der afgør om man synes om vinen eller ej.

Når vi afholder en vinsmagning, så er alle forventninger afstemt. En vinsmagning – med venner, kollegaer, kunder eller forretningsforbindelser – skal være en forkælelse for alle sanser. Vi sammensætter en vinsmagning, som er fleksibel og efter jeres økonomi og ønsker, men vi går ikke på kompromis med, at vinene får mulighed for at præsenteres sig optimalt.

For at få det optimale ud af en vinsmagning, skal smagning ikke bestå af mere end seks forskellige vine.

Der er mange temaer for vinsmagninger og vinarrangementer, men vi kan anbefaler, at det gøres enkelt. Her er et par eksempler:

  • Mousserende vine fra Europa
  • Hvidvine fra Alsace
  • Samme drue fra seks lande
  • De bedste rosévine
  • Danske vine
  • Portvine

Vi har selvfølgelig også nogle favoritlande, hvor vi kender kvaliteten af vinene og ikke mindst historien om landet og vinslottene, vingårdene og vinavlerne.

Raadtilvin.dks mission er at skabe bedre smagsoplevelser, så har I en lokation uden for Danmarks grænser, hvor I ønsker af afholde en event, arrangement, så er vi klar, der er dog en betingelse, at der er strøm til vores PowerPoint præsentation.

Kontakt os

For mere info kontakt Poul Erik Bermann på peb@raadtilvin.dk eller på telefon 20264940.