Vores idé

Vores idé

Vi vil give alle bedre vinoplevelser

Vin er et naturprodukt som kræver, at man fordyber sig i de forskellige druer, hvis man vil have optimale smagsoplevelser. Derfor skal den enkelte vinnyder, vejledes og guides til bedre at forstå og kende detaljerne i de forskellige druer, som er lig med smagsoplevelsen.

Vi ved også, at det er en svær mission at overføre vores smagsnoter til en anden person, det kræver at man forstår detaljerne og bryder nogle normale mønstrer. Alle har forskellige smagsløg og det kræver, træning, at forstå syre/sødmen i vin og syre/sødmen i mad. At tilegne sig nogle gode smagsoplevelser, er objektivt, derfor skal vi forsøge at flytte smagsgrænser.

For at flytte smagsgrænser hos dem som ønsker det, vil vi dele både grundlæggende og mere avanceret viden om vin. Vi vil afholde mange former for vinsmagninger, så vi kommer tæt på vinnyderne og får en dialog, om den enkelte vin.

Vi ved, at det kun er gennem dialog, at vi kan fremme forståelsen, flytte smagsgrænser og tilbyde store smagsoplevelser.

Alle har ret

Det er vigtigt at forstå, at alle har ret, når det gælder smagsoplevelser, da alle smager på hver deres måde.

Vores formål er også at være en uvildig og uafhængig aktør i den danske vinverden, og vi bliver ikke bundet op på bestemte vinproducenter eller vinhandlere. Dermed ikke sagt, at vi ikke har vores vinfavoritter, selvfølgelig har vi det.

Vores mål med Rådtilvin.dk er at hjælpe alle med både at opnå bedre vinoplevelser og at flytte smagsgrænser.

Familen Bermann
Januar 2021