Vinsmagning af tunesisk og montenegrinsk rødvin

tunesiskvin

Vinsmagning af tunesisk og montenegrinsk rødvin

Jeg vil smage på alle de vine, jeg får mulighed for!

Jeg var så heldig, at få muligheden til at smage på vine fra Tunesien, Kurubis og Montenegro, Plantaže, Vranac. Efter min smagning, af disse to vine, er jeg blevet beriget. Det handler om at ændre på sine komfortzoner, når man har mulighed for det, især når man taler om at smage på vine.

Det jeg har lært, at navnet Vranac er en vindrue. Vranec er i nær familie med Primitivo (Italien) og Zinfandel (Californien). De stammer nemlig fra den kroatiske drue Crljenak Kaštelanski, de skulle have samme DNA.

Jeg kan kun anbefale, at I derude skal smage på så mange forskellige vine I har mulighed for. Hvis der er nogle derude, som har kendskab til, hvor man kan købe vine fra de to vingårde, så vil jeg gerne have adressen.

Se min smagning af de to vine herunder.
[desktoponly][/desktoponly][mobileonly][/mobileonly]

De to vine

Tunesien: Vingården Kurubis
www.kurubis.com

Montenegro: Plantaže, Vranac
www.plantaze.com